Derfor er Sodemann A/S dit sikre valg, når det gælder storformatprint, udstillingssystemer og messestande?


 1. Nem opstilling og nedtagning
  Alle systemer er designet til nem opstilling, nedtagning og transport. Du kan selv klare det hele – helt uden brug af værktøj. 1-2-3 færdig. Du sparer penge på eksterne ydelser og er lynhurtigt klar hver gang. Har du brug for hjælp til opstilling og nedtagning hjælper vi gerne med det.


 2. Du kan variere din løsning
  Klar til skiftende omgivelser og arealer. Den samme løsning kan genanvendes til utallige formål og opstilles igen og igen. Suppler eller skalér. Din udstilling er let at forandre for få penge.

 3. Livstidsgaranti på systemerne
  Om det er ude eller inde, stort eller småt, så har vi altid en let og elegant kvalitetsløsning til dit formål. Med garanti.

 4. Du kan eje eller leje din løsning.
  Valget er dit. Vi er testet på pris, service og kvalitet. Godkendt af markedet siden 1991 af flere end 10.000 professionelle indkøbere.

 5. Let at ændre udtryk
  Du kan let udskifte dine grafiske budskaber. Altså kan den samme løsning have skiftende udtryk, sprog og budskab på flere markeder og lynhurtigt skifte karakter til den aktuelle opgave.

 6. Spar penge på transport
  Selv transporten er gennemtænkt. I mange tilfælde kan du have din løsning med i en personbil, i toget eller på flyet. Emballagen er designet til at rejse. Dit budskab skal nok nå sikkert frem.

 7. Totalleverandør
  Vi vejleder omkring valg af løsning og kan med alt på lager, egen printproduktion, kreative standdesignere og grafiske layoutere levere det hele fra et sted.

 8. Hurtig levering
  Vi kan levere den færdige løsning på få dage.

 9. Prøveopstilling
  Din løsning bliver prøveopstillet hos os. Stor, mindre eller lille. Du er velkommen til at deltage, så vi kan lære dig alle de gode „fif“ inden du selv står med ansvaret.

 10. Bliv klogere i vores 1700 m² showroom
  Du kan se, føle, teste og opleve alt inden du beslutter dig. Start med at besøge vores showroom i Aarhus eller København. Velkommen.


Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste AAA kreditværdighed. Et bevis på et solidt økonomisk fundament og et stærkt grundlag for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info