Kundecases / Amway Europe
3D_amway_messestand

Amway Europe

amway_messestand
Amway har igennem de sidste mange år samarbejdet med SODEMANN A/S. Vi har benyttet et antal forskellige fleksible udstillingssystemer, og har med Airframe fundet det helt rigtige system. Med SODEMANN A/S som sparringspartner og total leverandør har vi oplevet stor velvillighed til nye tiltag, stor arbejdsomhed og et højt serviceniveau. Med Airframe systemet har vi opnået den fleksibilitet, vi har brug for, når vi skal afdække 26 markeder med forskellige størrelser stand-arealer. Muligheden for at ændre i vores visuelle udtryk betyder, at vi kan tilpasse os en given event uden større omkostninger.

Vores indgangsvinkel til SODEMANN A/S var, at vi skulle bruge én stand på ca. 60 m². I dag rejser vi konstant rundt med syv stande, der benyttes i hele Europa. Vi har yderligere tre komplette stande i ordre. Det dokumenterer, at såvel Airframe-systemet som SODEMANN A/S er det perfekte valg for os.

Ulrik Brint Marklund
Sales Support Manager Europe
Amway_messestand1
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste AAA kreditværdighed. Et bevis på et solidt økonomisk fundament og et stærkt grundlag for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info