Kundecases / Aras Security A/S
3D_aras

Aras Security A/S

Vi blev kontaktet af SODEMANN A/S og valgte derefter, at dukke op til et uforpligtende besøg i deres showroom. Inden mødet havde vi sendt en løst skitseret idé til et standkoncept. Ud fra denne havde konsulenten Rene Gudesen allerede designet et forslag bygget på deres BeMatrix system.

Mødet med SODEMANN A/S gik godt, men vi gik dog alligevel derfra med en følelse af, at prisen måtte være højere end, hvad vi ville spendere. Der tog vi fejl. Standen kan nemlig bruges igen og igen. Selvom den første pris var en smule højere end nogle af konkurrenternes forslag, skal vi bare leje standen 2 gange, før vores udgifter er udlignet.

Rene stod for standdesignet, mens vi selv stod for grafikken (med input).
Resultatet blev kort fortalt flere længder bedre, end noget vi har oplevet tidligere. Standen blev smuk, professionel og enormt brugbar til at vise flere forskellige koncepter i én og samme stand. Vi kan derfor klart anbefale SODEMANN A/S, og vi forventer selv at bruge deres services minimum de næste par år.


Tony Gelvan
Sales Manager Nordic
aras_2
aras_3
aras_4
aras_5
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste AAA kreditværdighed. Et bevis på et solidt økonomisk fundament og et stærkt grundlag for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info