Lette bannersystemer til store og små udstillinger

1
bannerstand_new_5
Bannerstand L-Fod
Udbyg og variér – sæt sammen og få ét stort motiv. En enkel konstruktion med udspændt budskab.
2
s-line_x-fod_3
S-Line X-Fod
Eksklusivt design med hurtig opstilling. Understreg eksklusiviteten med det medfølgende spot.
3
s-line_l-fod_4
S-Line L-Fod
Lynhurtig opstilling og et eksklusivt design – få et flot udspændt budskab på et øjeblik.
4
flexdisplay_3
Flexbanner X-Fod
Et system med muligheder – flere højder, flere fødder. Med mulighed for større grafiske budskaber.
5
dandisplay_x-fod_3
Dandisplay X-Fod
Robust bannersystem i flere bredder og højder. Gennemtestet og nøje udvalgt kvalitet til lavpris.
6
Stand_1h
Fabric Cover Stand
Elegant alternativ til det klassiske bannersystem. Let løsning, minimal vægt. Flot udspændt budskab.

De klassiske bannersystemer


Eksponér dit budskab flot og elegant med et bannersystem i suveræn kvalitet. Den opstilles og nedtages på under 30 sekunder, og budskaber kan udskiftes på et øjeblik. Et bannersystem er ikke bare flot og elegant. Den er let at have med på farten og nem at sætte op. Dens fleksibilitet og evne til at skabe opmærksomhed er ikke til at tage fejl af. En succesfuld klassiker på messen.

Den fylder minimalt og giver maksimal opmærksomhed. Hos SODEMANN A/S har vi Skandinaviens største udvalg af bannersystemer, der sikrer dit valg af løsning. Kombinér og sammensæt dine bannersystemer med hinanden eller brug dem sammen med en messevæg. Vi finder altid en løsning til dig.

Bannersystemer – et designelement i sig selv


Hos SODEMANN lægger vi vægt på kvaliteten og holdbarheden i både konstruktion og print. Vi kan fra verdens førende fabrikker præsentere en serie meget vellykkede og gennemtænkte bannersystemer, hvor systemet i sig selv er et designelement.

Med kvalitet i højsædet kan systemerne anvendes igen og igen. Kun printet skiftes ud, når budskabet ændres – køb nyt print og få det skiftet helt gratis. Vores bannersystemer leveres med enkeltsidet print og enkelte med dobbeltsidet print. Ligeledes kan der på alle bannersystemer monteres spot til at fremhæve dit budskab. Alle bannersystemer leveres som komplet løsning med print, system og foret taske. Vis dig frem når du vil, hvor du vil.
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste AAA kreditværdighed. Et bevis på et solidt økonomisk fundament og et stærkt grundlag for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info