bematrix_messestand

BeMatrix

Unikke rammer til
større messestande
du selv kan opstille

BeMatrix er et innovativt system i aluminium til større messestande. Fra runde former til skarpe kanter. Byg vægge, lofter og gulve. Det unikke rammesystem kan sammensættes på mange forskellige måder, og du kan let forandre udtryk efter behov. BeMatrix gør det nemt at realisere dine ideer. Systemet kan samles af én person uden brug af værktøj. Hurtig opbygning og nem montering.

BeMatrix giver dig et elegant udtryk og et stilrent design. Få en flot finish med lakerede rammer i ønsket farve og printede budskaber på de store overflader - flot og sammenhængende. Kombinér med lyskasser, skærmløsninger, hylder, møbler, vitriner m.m. Skab dit helt eget udtryk med beMatrix. Oplev, test og sammenlign. Besøg vores showroom.
Priser er ekskl. moms og levering.
 
 
Kan du ikke finde den skabelon, du skal bruge? Kontakt os, så hjælper vi med at udarbejde den hurtigst muligt.
trailervue
1 | Trailervue
plusdent
2 | Dental Media
total
3 | Total
atos
4 | Atos
dbi
5 | DBI
Total-Oslo
6 | Total
Hent flere løsninger
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 9. år i træk har vi opnået den højeste kreditværdighed, som bevis på et solidt fundament for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
70205060
Salg, København
70235060
Upload dokumenter
og hent grafisk info