Kundecases / Bjerregaard Sikkerhed
3D_bjerregaard_messestand

Bjerregaard Sikkerhed

bjerregaard_messestand
Vi valgte et samarbejde med SODEMANN A/S grundet deres kreative idéer, fleksible løsninger og vores tidligere gode erfaringer.

Idet vores behov for deltagelse på messer er begrænset, var vi på udkig efter en løsning, hvor vi ikke skulle ud og investere i en messestand. Med en lejeløsning fra SODEMANN A/S blev vores ønsker og behov dækket. Vi er meget tilfredse med det endelige resultat og med samarbejdet. Jeg kan kun anbefale SODEMANN A/S, hvis man enten skal leje eller købe en professionel messestand.

Lisa Pedersen
Marketingansvarlig
bjerregaard_messestand2
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste AAA kreditværdighed. Et bevis på et solidt økonomisk fundament og et stærkt grundlag for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info