Kundecases / Dani-tech
3D_dani-tech_messestand

Dani-tech

dani-tech_messestand
Der er mange opgaver, der skal udføres, og gøres godt for, at det går op i en højere enhed, og at messedeltagelse lykkes så godt som her.

Alle involverede har gjort det fantastisk. For at det har lykkedes, er der ikke én af følgende, der måtte gøre det halvt.

  • Nytilkøbte dele til standen, som bare skulle passe, og som var en rigtig god løsning. Der var herfra styr på alle dele, så intet manglede.
  • Nye billeder på standen, som bare rykkede. En komprimator i nærmest fuld figur var et af billederne. En opdateret brochure blev det også til.
  • Mange og flotte pumpestationer (der blev god plads til alle) og cylindre. De præsenterede sig rigtig flot og er blevet nærstuderet og fotograferet utallige gange.
  • Varerne og standen blev emballeret, så alt kom frem ubeskadiget uden en skramme. Det på trods af at rammerne havde fået flere voldsomme påkørsler.
  • Standen blev sat op, så alt så professionelt ud. Plancher og alt hang bare så flot.
  • Alt i alt tror jeg, at nye potentielle kunder og konkurrenter fik det indtryk af Dani-tech, som vi gerne vil give dem, nemlig en professionel og kompetent partner.
Lars Brinch Knudsen
Salgschef
Dani-Tech_messestand1
Dani-Tech_messestand2
Dani-Tech_messestand3
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste AAA kreditværdighed. Et bevis på et solidt økonomisk fundament og et stærkt grundlag for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info