Dani-tech


Hannovermessen er vel overstået. Den er gået så godt, at vi har bestilt samme standplads igen på Hannover 2015.

Vi inviterede 400 potentielle kunder, og dertil kom en del svenskere og hollændere - kendte som ukendte. Vi arbejder allerede på de nye kontakter, vi fik på messen.

Der er mange opgaver, der skal udføres, og gøres godt for, at det går op i en højere enhed, og at messedeltagelse lykkes så godt som her.

Alle involverede har gjort det fantastisk. For at det har lykkedes er der ikke én af følgende der måtte gøre det halvt.

  • Nytilkøbte dele til standen, som bare skulle passe, og som var en rigtig god løsning. Der var herfra styr på alle dele, så intet manglede.
  • Nye billeder på standen, som bare rykkede. En komprimator i nærmest fuld figur var et af billederne. En opdateret brochure blev det også til.
  • Mange og flotte pumpestationer (der blev god plads til alle) og cylindre. De præsenterede sig rigtig flot og er blevet nærstuderet og fotograferet utallige gange.
  • Varerne og standen blev emballeret, så alt kom frem ubeskadiget uden en skramme. Det på trods af at rammerne havde fået flere voldsomme påkørsler.
  • Standen blev sat op, så alt så professionelt ud. Plancher og alt hang bare så flot.
  • Alt i alt tror jeg, at nye potentielle kunder og konkurrenter fik det indtryk af Dani-tech, som vi gerne vil give dem, nemlig en professionel og kompetent partner.
Lars Brinch Knudsen
Salgschef
 
dani-tech_messestand
3D_dani-tech_messestand
dani-tech_messestand