Kundecases / Danmark for Målene
afm

Danmark for Målene

afm6
Danmark for Målene handler om at udbrede kendskabet til Verdensmålene i hele Danmark. De 17 verdensmål skal sikre én bæredygtig verden for alle inden 2030. Vi tager rundt i hele landet med vores Verdensmålsfestival i samarbejde med kommuner, virksomheder og organisationer. 

Sodemann Udstillingssystemer A/S har fra starten været Danmark for Målenes strategiske samarbejdspartner på levering af telte, print, roll-ups, podier, brochureholdere mm. til eksponering og implementering af Verdensmålene, bæredygtighed og den grønne og sociale agenda. Vi har sat stor pris på samarbejdet med Sodemann Udstillingssystemer A/S, deres engagement og løsningernes høje kvalitet. Det kræver noget, ud over det sædvanlige, af telte mv. at være på farten med opstilling og nedtagning til flere end 350 arrangementer rundt om i Danmark. Alt fungerer stadig og ser rigtigt godt ud. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Theresa Blegvad
CEO
afm1
afm2
afm3
afm5
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste AAA kreditværdighed. Et bevis på et solidt økonomisk fundament og et stærkt grundlag for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info