Kundecases / Daxtor
3D_daxtor_messestand

Daxtor

daxtor_messestand
Da jeg besluttede mig for at investere i en ny messestand, kontaktede jeg SODEMANN A/S.

Jeg besøgte dem i Aarhus og fik en inspirerende rundtur i deres showroom. Det var en stor hjælp i min proces, at se så mange produkter og stande opstillet hvilket også gjorde, at mit endelige valg af løsning blev nemmere. Under mødet, og ved de efterfølgende samtaler med konsulenten, blev jeg grundigt guidet i de mange grafiske muligheder og til sidst præsenteret for et flot 3D-oplæg, som meget præcist ramte mine forestillinger - og ikke mindst mit budget. En løsning der i øvrigt giver mig en høj grad af fleksibilitet til opstilling i mange varianter.

Alt i alt kan jeg kun sige, at jeg fra første færd følte mig i trygge hænder. Med det engagement der blev udvist vil jeg ikke betænke mig et sekund på at anbefale SODEMANN A/S.

Torben Dahl
Indehaver
Daxtor_messestand1
Daxtor_messestand2
Daxtor_messestand3
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 9. år i træk har vi opnået den højeste kreditværdighed, som bevis på et solidt fundament for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
70205060
Salg, København
70235060
Upload dokumenter
og hent grafisk info