Danish Interpretation Systems


I efteråret 2010 kontaktede vi SODEMANN A/S for at høre om mulighederne for et nyt standkoncept, der kunne tilpasses vores ønsker og behov. Vi havde efter mange udstillinger med den samme gamle messestand behov for nytænkning og fleksibilitet. Selvom vi var forholdsvis sent ude, formåede SODEMANN A/S at løse opgaven til vores fulde tilfredshed indenfor den givne tidsramme.

Med den nye stand har vi opnået en række fordele. Først og fremmest giver det nye standkoncept os fuld fleksibilitet til at omdesigne standen fra udstilling til udstilling. Ydermere har det vist sig at være billigere at forny standen med hel ny grafik end det kostede os at reparere den gamle messestand fra gang til gang. Desuden har det nye standkoncept med alu-profiler og printbaner reduceret vægten og antallet af transportkasser, hvilket har reduceret fragtomkostningerne betydeligt. Sidst men ikke mindst, så er standen så simpel at sætte op, at vi har reduceret omkostningerne til standbyggere, da vi nu er i stand til at sætte standen op ved egen hjælp.

Alt i alt kan vi derfor kun udtrykke vores fulde tilfredshed med SODEMANN A/S og anbefale dem til andre, der har behov for en fleksibel og professionel messestand.

Thomas Frederiksen
Adm. Direktør
 
dis_messestand
3D_dis_messestand
dis_messestand