Kundecases / Danish Interpretation Systems
3D_dis_messestand

Danish Interpretation Systems

dis_messestand
Vi kontaktede SODEMANN A/S for at høre om mulighederne for et nyt standkoncept, der kunne tilpasses vores ønsker og behov. Vi havde, efter mange udstillinger med den samme gamle messestand, behov for nytænkning og fleksibilitet. Selvom vi var forholdsvis sent ude, formåede SODEMANN A/S at løse opgaven til vores fulde tilfredshed indenfor den givne tidsramme.

Med den nye stand har vi opnået en række fordele. Først og fremmest giver det nye standkoncept os fuld fleksibilitet til at omdesigne standen fra udstilling til udstilling. Ydermere har det vist sig at være billigere at forny standen med hel ny grafik, end det kostede os at reparere den gamle messestand fra gang til gang. Desuden har det nye standkoncept med alu-profiler og printbaner reduceret vægten og antallet af transportkasser, hvilket har reduceret fragtomkostningerne betydeligt. Sidst men ikke mindst, er standen så simpel at sætte op, at vi har reduceret omkostningerne til standbyggere, da vi nu er i stand til at sætte standen op ved egen hjælp.

Vi kan kun udtrykke vores fulde tilfredshed med SODEMANN A/S og anbefale dem til andre, der har behov for en fleksibel og professionel messestand.

Thomas Frederiksen
Adm. Direktør
DIS_messestand1
DIS_messestand2
DIS_messestand3
DIS_messestand4
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 9. år i træk har vi opnået den højeste kreditværdighed, som bevis på et solidt fundament for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
70205060
Salg, København
70235060
Upload dokumenter
og hent grafisk info