Fiskars


Fiskars er en meget stor international virksomhed som fremstiller stort set alt lige fra haveredskaber til klassisk moderne glaskunst.
Fiskars har historisk benyttet sig af meget store messer over længere forløb både i ind og udland, men da vores Fiskars erhvervsafdeling havde brug for at bryde ud af dette mønster henvendte vi os til SODEMANN A/S.

I modsætning til moderfirmaets kæmpestore messestande, havde vi i erhvervsafdelingen følgende krav til vores udstillingsløsning:

Den skulle være fleksibel, genbrugelig, nem at transportere, kunne betjenes / samles af 2 mand, være stabil og afspejle vores kvalitetsprodukter. Naturligvis til en fornuftig pris!

Samtlige punkter har SODEMANN A/S indfriet til punkt og prikke. Med en fast kontaktperson kunne vi altid få råd og vejledning, når vi ønskede det, uden at skulle fortælle en lang historie.

Nu rejser vi 2 mand rundt til mindre messer over kortere tidsforløb, med vores nye messestand som vi er meget glade for og stolte af. Den er super nem at samle og skille ad igen, og vi bruger et minimum af forberedelsestid inden vi skal af sted. Vores SODEMANN stand er altid klar til udrykning.

Fiskars Danmark kan kun varmt anbefale SODEMANN A/S hvis man ønsker en effektiv kvalitetsløsning.


Peter Munniche
Key-account Manager B2B
 
fiskars_messestand
3D_fiskars_messestand
fiskars_messestand