Kundecases / Fiskars
3D_fiskars_messestand

Fiskars

fiskars_messestand
Fiskars er en meget stor international virksomhed, som fremstiller stort set alt lige fra haveredskaber til klassisk moderne glaskunst.
Fiskars har historisk benyttet sig af meget store messer over længere forløb både i ind og udland, men da vores Fiskars erhvervsafdeling havde brug for at bryde ud af dette mønster, henvendte vi os til SODEMANN A/S.

I modsætning til moderfirmaets kæmpestore messestande, havde vi i erhvervsafdelingen følgende krav til vores udstillingsløsning:

Den skulle være fleksibel, genbrugelig, nem at transportere, kunne betjenes / samles af to mand, være stabil og afspejle vores kvalitetsprodukter. Naturligvis til en fornuftig pris!

Samtlige punkter har SODEMANN A/S indfriet til punkt og prikke. Med en fast kontaktperson kunne vi altid få råd og vejledning, når vi ønskede det, uden at skulle fortælle en lang historie. Nu rejser vi to mand rundt til mindre messer, over kortere tidsforløb, med vores nye messestand, som vi er meget glade for og stolte af. Den er super nem at samle og skille ad igen, og vi bruger et minimum af forberedelsestid, inden vi skal af sted. Vores SODEMANN stand er altid klar til udrykning.

Fiskars Danmark kan kun varmt anbefale SODEMANN A/S, hvis man ønsker en effektiv kvalitetsløsning.


Peter Munniche
Key-account Manager B2B
Fiskars_messestand1
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste AAA kreditværdighed. Et bevis på et solidt økonomisk fundament og et stærkt grundlag for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info