Kundecases / HedeDanmark
3D_hededk_messestand

HedeDanmark

hededk_messestand
Vi havde behov for en messestand, der skulle være fleksibel, let at håndtere - og som var ukompliceret at stille op og pille ned.
Vi tog kontakt til SODEMANN A/S, som vi stillede opgaven. Ud fra deres store udvalg i udstillingssystemer, valgte vi X-display systemet, som lige netop er så fleksibelt, at det kan bruges bredt i hele organisationen. Vi har i HedeDanmark mere end 20 forretningsområder. Vi kan, ved blot at udskifte nogle få grafikbaner, anvende standen i flere forskellige opstillinger - målrettet præcis til hvert enkelt område og kundesegment.
 
Vi har fået en super flot, brugervenlig løsning, som vi kan anvende i mange år - og som, nemt og forholdsvis billigt, løbende kan opdateres og videreudvikles.

Jørgen Kielstrup
Marketingchef
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste AAA kreditværdighed. Et bevis på et solidt økonomisk fundament og et stærkt grundlag for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info