Kundecases / Juhl Cycling
3D_juhlcycling_messestand

Juhl Cycling

juhlcycling_messestand
Der var få dage til cykelmessen, og vi havde endnu engang kontakt til forskellige standfirmaer, som klarer neutrale bagvægge på ingen tid. Vi modtog forskellige tilbud, og besluttede herefter at undersøge muligheden for at eje vores egen bagvæg.

Vi undersøgte markedet, og det viste sig at SODEMANN A/S kunne klare opgaven indenfor 1-2 arbejdsdage.

Vi fik en særdeles kompetent rådgivning og valgte efter flere løsningsmuligheder et fleksibelt system, som er bygget over store flotte stofbannere, som er spændt ud mellem eksklusive søjler. Det er en enkel og fleksibel løsning, som efter 15 minutters montering, sender misundelige blikke fra de andre udstillere.

Vi har nu brugt bagvæggen på den danske og svenske cykeludstilling, og har fået fantastiske tilbagemeldinger fra kunder og andre udstillere.

SODEMANN A/S arbejdede med en utrolig kort deadline og til et prisniveau, som svarer til 2 x lejeprisen for neutrale bagvægge.

Vi anbefaler gerne systemet, og ikke mindst den venlige og kompetente betjening hos SODEMANN A/S.

Steen Hansen
Direktør
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste kreditværdighed, som bevis på et solidt fundament for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info