Kundecases / Klokkerholm Karosseridele
3D_klokkerholm

Klokkerholm Karosseridele

klokkerholm3
Klokkerholm havde ét vigtigt krav til vores nye messestand! Den skulle være fleksibel, så vi kunne bruge den på samtlige messer uanset standstørrelse.

Vi ville ligeledes have en fremtidssikret løsning - og en løsning, som vi selv kan håndtere i forhold til opstilling, nedtagning og transport.

I samarbejde med SODEMANN A/S fik vi den helt rigtige messestand, der matcher alle vores behov. Med LED-skærmen på 192x128 cm har vi mulighed for at ændre udtryk, skifte budskab og forandre hele messestanden, så den giver maksimal eksponering.

Messestanden består at lyskasser, diske, LED-skærme, depotrum og transportkasse.

Hele processen omkring idéer, ønsker, design, layout og demonstration var meget tilfredsstillende, ligesom den efterfølgende support har været enestående og uvurderlig!

Maria Uhrenholt
Marketingkoordinator
klokkerholm1
klokkerholm2
klokkerholm4
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste AAA kreditværdighed. Et bevis på et solidt økonomisk fundament og et stærkt grundlag for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info