Udstillingssystemer / Messevægge / Lightbox Lumina
lightbox-lumina

Lightbox Lumina

Kast lys over dit budskab

Giv dit budskab mere opmærksomhed med Lightbox Lumina. Systemet leveres med print på begge sider. Med indbygget LED-lys er Lightbox Lumina ideel som blikfang på din messestand, i dit showroom eller til instore brug.

Med Lightbox Lumina får du et flot og elegant display med mulighed for nem og billig udskiftning af budskaber. En stabil, let og elegant løsning, der kan anvendes enkeltstående eller kombineres med flere lyskasser. Lightbox Lumina bestilles efter ønskede mål. Oplev, test og sammenlign. Besøg vores showroom.
Priser er ekskl. moms og levering.

Hurtig levering

Ingen ekspresgebyr

Livstidsgaranti

Mængderabat

Bedst til prisen
StudioDNA
1 | Studio DNA
Building_green
2 | Troldtekt
BDO-2
3 | BDO
BDO-lys
4 | BDO
comwell
5 | Comwell
Skoda
6 | Skoda
Hent flere løsninger
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste kreditværdighed, som bevis på et solidt fundament for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info