Kundecases / Lyngdorf Audio
3D_LyngdorfAudio_messestand

Lyngdorf Audio

LyngdorfAudio_messestand
Vi har før købt et fleksibelt messesystem fra Sodemann Udstillingssystemer A/S, og pga. den gode erfaring vi har haft med dem, var der ikke tvivl om, at et nyt system også skulle komme derfra. Vores krav er endnu engang, et messesystem som kan bruges i forskellige kombinationer afhængigt af, hvilket brand vi vil udstille og hvor meget gulvplads vi har til rådighed.

Sodemann Udstillingssystemer A/S har altid leveret en rigtig god kundeservice og vi ser frem til at arbejde mere med dem i fremtiden.

Per Henneberg Klausen
Marketing Manager
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste kreditværdighed, som bevis på et solidt fundament for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info