Kundecases / MacArtney
3D_macartney_messestand

MacArtney

macartney_stand
MacArtney har gennem en lang årrække med stor tilfredshed anvendt udstillingsmaterialer fra SODEMANN A/S, hvorfor SODEMANN A/S også var et helt naturligt valg, da vi stod overfor at skulle vælge samarbejdspartner til udvikling af vores nye messesystem.

Som en international virksomhed med hovedkontor i Danmark sender vi vores udstyr rundt i hele verden til store som små udstillinger, og det rigtige udtryk, kvalitet, håndterbarhed samt modularitet er derfor nøgleord, når vi som virksomhed går ind i et sådan projekt.

Hos MacArtney er vi yderst tilfredse med resultatet. SODEMANN A/S har været den positive og professionelle sparringspartner, der fra inspirationsmødet i showroomet til levering af systemet har levet op til alle forventninger.

Joan Gravengaard
Marketing Manager
MacArtney_messestand1
MacArtney_messestand2
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste AAA kreditværdighed. Et bevis på et solidt økonomisk fundament og et stærkt grundlag for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info