Kundecases / Nutrimin
3D_nutrimin_messestand

Nutrimin

nutrimin_messestand
Vi skulle finde et firma, der kunne lave en fleksibel og brugervenlig messestand til en fornuftig pris.

Det system, som vi fandt hos SODEMANN A/S, gjorde det muligt for os selv at håndtere opsætningen/nedtagningen af standen og at ændre størrelsen på standen efter behov. Derudover var den let og sikker at transportere.

Vores kontaktperson, Oliver, hos SODEMANN A/S var meget professionel, lyttede til vores ønsker og reagerede meget hurtigt på alle henvendelser. Sammen med ham har vi konstrueret en stand, som vi regner med at bruge i nogle år, men som også hurtigt kan udvides eller ændres til rimelige priser.

Standen blev leveret i en specialproduceret transportboks, som er nem at flytte og perfekt til opbevaring. Opsætningen er meget let og kræver ikke meget tid.

Vi er meget tilfredse med standen og samarbejdet med SODEMANN A/S, som vi meget gerne vil anbefale til andre.

Viktoria Kjær
Marketingkoordinator
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste kreditværdighed, som bevis på et solidt fundament for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info