Din udstilling fortæller en del om din indstilling

sodemann_showroom_2017
Uanset om du har brug for et flot stofbanner, et billigt og lynhurtigt Roll-Up display, en elegant udstillingsvæg eller en komplet og ambitiøs messestand, finder du løsningen her på hjemmesiden.

Hjemmesiden viser vores brede vifte af muligheder. Og det hele er dedikeret ét formål: At udstille og eksponere dine budskaber på den bedst tænkelige måde. Og du får rigtig meget for pengene, når du vælger en løsning fra os. Ofte vil en løsning fra SODEMANN A/S være både nemmere, billigere og langt mere fleksibel end dine alternativer. Vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten - og dermed dit image.
Vi vil være der, når du får brug for at skærpe din synlighed, opdatere dine budskaber og forvandle dine ambitioner til dugfrisk og elegant eksponering.
God fornøjelse.

Med venlig hilsen

Jacob Sodemann
Direktør


PS. Man skal som bekendt ikke tro på alt, hvad man hører. Derfor vil vi gerne invitere dig på besøg i vores 1700 m² showroom i Aarhus eller København. Her kan du opleve alle vores produkter i virkeligheden og selv konstatere, at der er kvalitet og handling bag ordene. Vi har åbent alle hverdage.

Højeste kvalitet til
konkurrencedygtig pris

For at sikre den højeste kvalitet til konkurrencedygtig pris, importeres systemerne fra verdens førende fabrikker i meget stort antal, og lagerføres på eget lager i Danmark. Også den grafiske produktion udføres på eget topmoderne udstyr.

SODEMANN A/S er stiftet af Jacob Sodemann d. 1. april 1991 og har siden leveret individuelle kvalitetsløsninger til flere end 10.000 professionelle indkøbere. Personalets kompetencer samt et højt serviceniveau danner platformen for den positive udvikling i selskabets aktiviteter.

Vi har de seneste 8 år i træk opnået den højeste kreditværdighed. Et solidt fundament for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.