Kundecases / PWS Danmark A/S
3D_PWS_messestand

PWS Danmark A/S

PWS_messestand
Vi ønskede et komplet og meget fleksibelt system, som kunne bruges i flere sammenhænge og nemt kunne ændres løbende med nye fokusprodukter. Vi kontaktede SODEMANN A/S grundet deres store udvalg i udstillingssystemer, og lagde os hurtigt fast på pop-up systemet. Her er det nemt for os at skifte enkelte panele, hvis vi får behov for at præsentere nye produkter.

Da vi fremlagde vores behov, fik vi af SODEMANN A/S god sparring til at sammensætte den optimale løsning.

Systemet har været i brug nogle gange, i flere forskellige opstillinger, og det har givet anledning til mange positive kommentarer både fra kunder og andre udstillere. Det er nemt at have med i de praktiske transportbokse, der fungerer som disk på standen, og det kan håndteres og opstilles af bare én person.

Lotte Engemann
Marketing ansvarlig
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste AAA kreditværdighed. Et bevis på et solidt økonomisk fundament og et stærkt grundlag for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info