Vær synlig i bybilledet med et skilt

Skilte til alle formål


Skab opmærksomhed i gadebilledet og opnå synlighed – led de forbipasserende ind i din forretning med et skilt. Hos SODEMANN A/S har vi skilte til enhver lejlighed. De fås i mange forskellige slags, størrelser, farver og funktioner, og kan dække de fleste behov. Om det er skilte til butik, et event eller på en messe – med et skilt kommer du sikkert ud med dine budskaber.

Vores forskellige skilte kan anvendes på flere måder: som A-skilt, fortovsskilt, gadeskilt, sandwichskilt, butiksskilt, logoskilt, fjederskilt, messeskilt. Du finder skilte til alle lejligheder.

Simple og enkle skilte


Skiltene er enkle og klassiske og præsenterer dit budskab flot. De er simple at håndtere, og budskabet kan nemt skiftes ud. Rammerne er enten i aluminium eller pulverlakeret stål og er garanteret øget holdbarhed.

Oplev vores skilte eller nogle af vores andre udendørssystemer.
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste kreditværdighed, som bevis på et solidt fundament for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info