Kundecases / Roth Nordic
3D_roth_nordic_messestand

Roth Nordic

roth_nordic_messestand
I forbindelse med, at Roth Nordic havde behov for en nordisk messestand, dvs. en stand som kan anvendes i Danmark, Finland, Sverige og Norge, kontaktede vi SODEMANN A/S. Efter et møde i deres showroom blev vi enige om at anvende det yderst fleksible Airframe system. Hvert land havde sine specifikke krav og ønsker. Derfor var det vigtigt for os, at vi kunne bygge til efter behov, tage moduler fra osv.

Med Airframe systemet er det muligt for os, at benytte vores stand som en ø, eller som en mere lukket stand med bagvægge. SODEMANN A/S leverede hurtigt tegninger og forslag til opbygning af standen. De var rigtig dygtige til at forstå vores behov og ønsker. SODEMANN A/S er lette at arbejde sammen med, fleksible og overholder deadlines.

Lisbeth Fjeldsø
Marketing Coordinator
Roth_messestand1
Roth_messestand2
Roth_messestand3
Roth_messestand4
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste kreditværdighed, som bevis på et solidt fundament for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info