Kundecases / SILTEC A/S
3D_siltec

SILTEC A/S

siltec_1
SILTEC A/S giver på første møde, med konsulenten hos SODEMANN A/S, udtryk for et behov for en fleksibel og iøjnefaldende messestand som de selv kan opstille, nedtage og transportere. Standen skal afspejle firmaets kvalitetsprodukter og på sigt kunne forandres og udvikles til større arrangementer.

Flere velegnede systemer var på tale, og blev grundigt demonstreret før valget faldt på BeMatrix systemet. Hele standen blev opbygget og nedtaget hos SODEMANN A/S så alle vidste præcis hvad de havde med at gøre, da dørene åbnede på den første messe. SILTEC A/S har ikke fortrudt deres valg og samarbejdet med SODEMANN A/S har været godt.

SILTEC A/S
siltec_2
siltec_3
siltec_4
siltec_5
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste AAA kreditværdighed. Et bevis på et solidt økonomisk fundament og et stærkt grundlag for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info