Kundecases / SkanTech
3D_skantech_messestand

SkanTech

skantech_messestand
Ved første præsentation af SODEMANN A/S' udstillingsløsninger, fik vi helt klart en opfattelse af, at vi var landet hos en professionel samarbejdspartner, som vidste, hvad de forskellige løsninger kan.
SkanTech var ude efter en fleksibel løsning, som vi selv kan bygge op, ændre i opsætningen og have mulighed for at udvide uden større investering. Vi har valgt Airframe, da det er nemt og hurtigt at bygge op og transportere. Vi er meget tilfredse med det professionelle udtryk, SkanTech-standen har fået i samarbejde med SODEMANN A/S.

Jan D. Konradsen
Marketing & development
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste kreditværdighed, som bevis på et solidt fundament for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info