Vores indstilling løfter din udstilling

Fleksible løsninger, vores passion


SODEMANN A/S blev stiftet den 1. april 1991 af Jacob Sodemann. Ambitionen har siden været at tilbyde vores kunder fleksible og transportable løsninger. Altid med det formål for øje: at udstille og eksponere kundens budskaber på den bedst tænkelige måde.


Valgt af flere end 10.000 kunder


SODEMANN A/S er der, når dit budskab skal fremhæves. Siden den spæde begyndelse har vi leveret individuelle kvalitetsløsninger til flere end 10.000 professionelle indkøbere i hele landet. Løsninger uden kompromiser.

Eget lager, egen produktion


For at sikre den højeste kvalitet til konkurrencedygtig pris, importeres systemerne fra verdens førende fabrikker i meget stort antal og lagerføres på eget lager i Danmark. Vi har egen grafisk produktion, hvor vi udfører print på alle materialer, der efterbehandles efter dit behov.

Et solidt fundament


Vi har de seneste 8 år i træk opnået den højeste kreditværdighed - et bevis på et solidt fundament for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Man skal ikke tro på alt,
hvad man hører...

Derfor vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og et besøg i vores 1700 m² showroom i Aarhus eller København. Her kan du opleve alle vores produkter i virkeligheden og selv konstatere, at der er noget om snakken - kontakt os nu.
showroom_bannersystem3x2