Udstillingssystemer / Stander / Spritdispenser
spritdispenser5

Spritdispenser

Berøringsfri dispenser til ethvert miljø

Se priser
Spritdispenser med berøringsfri sensor. Kan bruges til alle typer håndsprit. Stor genopfyldelig beholder på 750 ml, og med drypbakke til beskyttelse af gulv. Dispenseren kan indstilles til at give ca. 1 eller 2 ml. væske pr. dispensering.

Leveres på gulvstander med teleskopstang og A4-ramme med aktuelt Covid-19 budskab. God kvalitet. Står stabilt. Enkelt og pænt design.

Dispenseren kræver 8 x AA-batterier eller en 12V DC adaptor, som ikke medfølger. Oplev, test og sammenlign. Besøg vores showroom.
Dispenser ekskl. batteri og sprit
kr. 1.250,-
Priser er ekskl. moms og levering.

Hurtig levering

Ingen ekspresgebyr

Livstidsgaranti

Mængderabat

Bedst til prisen
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste kreditværdighed, som bevis på et solidt fundament for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info