Kundecases / TermaTech A/S
3d_termatech

TermaTech A/S

termatech_1
Efter gode erfaringer med SODEMANN A/S fra et tidligere virke, faldt det mig naturligt at kontakte dem igen. Jeg skulle bruge en skræddersyet messestand til internationale messer, der kunne skille sig ud fra mængden og med flere individuelle løsningsudfordringer.

Fra den kreative fase lige til den færdige stand følte jeg mig i trygge hænder under hele forløbet. Projektet blev styret professionelt og leveret til tiden. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale SODEMANN A/S som messestands-partner.


Dan F. Jallov
Directeur Commercial France/NL
termatech_2
termatech_3
termatech_4
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste AAA kreditværdighed. Et bevis på et solidt økonomisk fundament og et stærkt grundlag for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info