Kundecases / Vivet
3D_vivet_messestand

Vivet

vivet_messestand
Vi stiftede første gang bekendtskab med SODEMANN A/S i efteråret 2012, hvor vi blev kontaktet op til årets store landbrugsmesse. Efter en grundig rundvisning så vi helt klart fordelene i udstillingssystemerne fra SODEMANN A/S.
Derefter gik det slag i slag med sammensætningen af en messestand. Alle vores ønsker blev taget godt imod, og der blev arbejdet meget professionelt for at finde den bedste løsning. Vi ville ikke gå på kompromis med vores fremtoning på messen.
Hos VIVET er vi meget glade for vores nye messestand, som er yderst nem at opstille og nedtage. Vi sparer nu tid, penge og ressourcer - og har en fleksibel messestand, hvor vi med få ændringer kan få den til at passe alle steder.

Derfor kan VIVET kun udtrykke fuld tilfredshed med SODEMANN A/S og kan klart anbefale dem til andre, der har behov for en fleksibel og professionel messestand.

Vandy Isaksen
Direktør
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste kreditværdighed, som bevis på et solidt fundament for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info