Skab opmærksomhed med beach flags

1
windpoint
Windpoint
Bannersystem til enhver lejlighed – et klassisk beach flag i solid kvalitet. Vær med, hvor det sker.
2
windbanner
Windbanner
Beach flag til udendørs events – anvendeligt til enhver lejlighed. Solid kvalitet til brug igen og igen.
3
flagpole_6
Flagpole
Skab synlighed på lang afstand. Hurtig og nem opstilling med en Flagpole til enhver lejlighed.

Beach flags skaber synlighed


Kom ud med det, hvis du har noget spændende at fortælle. Et beach flag giver dig mulighed for at eksponere dit budskab til al verdens udendørs events. Gør dig bemærket og skab synlighed hvor end du er med et beach flag.

Alle vores beach flags er oplagte til udendørs events i stort set al slags vejr. Den robuste kvalitet sikrer en løsning, der holder igen og igen. Beach flags er særligt velegnede til al verdens messer, festivaler, koncerter, sportsarrangement og events af enhver slags. Vi har forskellige typer fødder til vores beach flags, der kan anvendes i enten græs, sand, asfalt – ja, hvor end du skal bruge det, har vi et beach flag til dig og dit behov.

Stort udvalg af beach flags


Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige typer beach flags. Uanset behov har vi en løsning til dig. De forskellige typer beach flags egner sig til events af alle slags, men skiller sig ud fra hinanden ved deres forskellige udtryk. Skal dit budskab blafre flot i vinden, er et windbanner det oplagte valg. Skal det i stedet stå 100% skarpt i luften, skal du se nærmere på en windpoint. Hvis du i stedet ønsker at rage op i luften, er flagpole det rette valg.

Uanset hvilket look du ønsker, til hvilket formål, vil du med et beach flag være sikret maksimal opmærksomhed til eventet. Brug dit beach flag alene eller kombiner det enten med nogle af vores andre udendørssystemer.
Bestil 104-siders inspirationskatalog
Bestil 104-siders inspirationskatalog
 
Kig forbi vores 1700m² showroom
Book et møde - eller kig forbi
Få besked som en af de første...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev med inspiration, nyheder og gode tilbud.
Der er noget om snakken...
-og en årsag til, at flere end 10.000 professionelle indkøbere har valgt at samarbejde med os. Vi leverer storformatprint, display- og messeløsninger i den bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris. Det har vi gjort siden 1991, hvor Jacob Sodemann stiftede virksomheden. Konstatér selv, at der er handling bag ordene – vi byder dig hellere end gerne velkommen i vores 1.700 m² showroom i Aarhus eller København. For 12. år i træk har vi opnået den højeste AAA kreditværdighed. Et bevis på et solidt økonomisk fundament og et stærkt grundlag for et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Salg, Aarhus
Salg, København
Upload dokumenter
og hent grafisk info